U bent hier: Home < Parket en vloeren

Parket en vloeren

Bekijk onze nieuwe website: www.athof.nl

 

At Hof wenst uitsluitend met "eerlijk" hout te werken. Daarom zijn de houten vloeren PEFC gecertificeerd. PEFC staat voor goed en duurzaam bosbeheer: milieuvriendelijk en economisch leefbaar. De volledige collectie houten en parket vloeren hebben alle één ding gemeen: kwaliteit!

Want dat is de basis waarmee je als vakman wenst te werken. Specialist Joop Verweij heeft vele jaren ervaring in het leggen van houten en parket vloeren en legt in principe alle vloeren zelf. Hij weet als geen ander hoe een vloer perfect gelegd en afgewerkt behoort te worden. Voor elke inrichting is er wel een houten of parket vloer, geheel in de stijl en houtsoort die u wenst.

Om ons assortiment compleet te maken, hebben we tevens vloeren van laminaat, kurk, bamboe en marmoleum. En uitsluitend van gerenommeerde merken. De dessins en de echtheid zullen u versteld doen staan!

 

De enorme vakkennis van Joop gebruikt hij ook graag voor het renoveren van uw bestaande houten of parketvloer. Maak gerust eens een afspraak om te onderzoeken wat de mogelijkheden voor uw vloer zijn.

 

Nieuwsgierig geworden naar At Hof Wonen, Parket en Interieuradvies?

Wij zijn op dit moment druk bezig onze showroom aan de Reeuwijkse Poort 310 om te toveren naar een representatieve ruimte waar wij u graag op afspraak ontvangen.


Openingstijden interieur en parket:

Op dit moment zijn wij druk bezig om onze showroom aan de Reeuwijkse Poort 310 te Reeuwijk te verbouwen. Advies kan op afspraak in onze showroom of bij u thuis.

Woensdag t/m vrijdag op afspraak 
Zaterdag van op afspraak
Overige tijden op afspraak.

 

Contactgegevens

Correspondentie: Reeuwijkse Poort 310
2811 VN Reeuwijk

Tel. (0182) 394 234  06-53428844, 06-53782624 (parket)

info@athof.nl
wonen@hofvanreeuwijk.nl