U bent hier: Home < Meubelen en accessoires

Meubelen en accessoires

Bekijk onze nieuwe site www.athof.nl

U treft bij At Hof  uitsluitend kwaliteitsmeubelen aan. Met gerenommeerde merken, maar ook onbekende merken van uitstekende kwaliteit. Bij de zitmeubelen hebt u altijd de mogelijkheid te kiezen uit diverse meubelstoffen. Zo bereiken we dat de zitmeubelen volledig aangepast worden aan de sfeer die u wenst.

 

De enorme keus aan stoffen is het handelsmerk van At Hof. Het is inmiddels een collectie geworden die z’n weerga niet kent. De meubel- en gordijnstoffen kunnen volledig afgestemd worden. Zelfs bijpassend behang treft u in de collectie aan. Alles gebaseerd op stijl en sfeer. Dat we het tapijt daarop afstemmen, spreekt natuurlijk voor zich.

Een smaakvol interieur is pas volledig wanneer we de accessoires en de verlichting daarop afstemmen. Het Hof van Reeuwijk biedt maatwerk met bijvoorbeeld fraaie lampen die aan uw individuele wensen kunnen worden aangepast. Voor accessoires geldt eigenlijk het zelfde; het is de "finishing touch" van uw totaalinrichting. Kom gerust eens naar onze winkel. De vele accessoires vindt u in de hele winkel en veelal gecombineerd met onze bloemen en planten.

Nieuwsgierig geworden naar At Hof Wonen, Parket en Interieuradvies?

Wij zijn op dit moment druk bezig onze showroom aan de Reeuwijkse Poort 310 om te toveren naar een representatieve ruimte waar wij u graag op afspraak ontvangen.


Openingstijden interieur en parket:

Op dit moment zijn wij druk bezig om onze showroom aan de Reeuwijkse Poort 310 te Reeuwijk te verbouwen. Advies kan op afspraak in onze showroom of bij u thuis.

Woensdag t/m vrijdag op afspraak 
Zaterdag van op afspraak
Overige tijden op afspraak.

 

Contactgegevens

Correspondentie: Reeuwijkse Poort 310
2811 VN Reeuwijk

Tel. (0182) 394 234  06-53428844, 06-53782624 (parket)

info@athof.nl
wonen@hofvanreeuwijk.nl