U bent hier: Home < Advies

Interieuradvies

Bekijk onze nieuwe site:  www.athof.nl

Iedereen heeft zo z’n eigen gedachte hoe een smaakvol interieur er uit zou moeten zien. Maar of je dat speciale sfeertje ook bereikt, is altijd maar weer de vraag. Ervaring, kennis van zaken en natuurlijk smaak spelen daarbij een belangrijke rol.

Stalen voor interieuradvies

Styliste Janneke Blom helpt u graag bij de verwezenlijking van uw nieuwe interieur. Met haar jarenlange ervaring en haar enorme enthousiasme worden uw gevoel en haar ideeën samengesmolten tot één sfeervol geheel waarin u zich volledig thuis zult voelen.

Om tot een advies te komen, vinden er eerste enkele gesprekken plaats, worden er foto’s van uw huidige interieur gemaakt en gaat zij zich inleven wat voor u de meest ideale inrichting is. Uiteindelijk ontvangt u een compleet advies dat volledig rekening houdt met uw wensen en uw smaak.

"Voel u thuis in uw nieuwe interieur"

Uitgangspunt is dat u zich thuis voelt in uw nieuwe interieur. De inrichting, de stijl, de kleurcombinaties, de accessoires en de verlichting zijn alle beeldbepalend. De juiste combinatie maken er één geheel van met sfeer als basis. Styliste Janneke heeft ervaring in moderne, romantische en klassieke interieurs.

Nieuwsgierig geworden naar At Hof Wonen, Parket en Interieuradvies?

Wij zijn op dit moment druk bezig onze showroom aan de Reeuwijkse Poort 310 om te toveren naar een representatieve ruimte waar wij u graag op afspraak ontvangen.


Openingstijden interieur en parket:

Op dit moment zijn wij druk bezig om onze showroom aan de Reeuwijkse Poort 310 te Reeuwijk te verbouwen. Advies kan op afspraak in onze showroom of bij u thuis.

Woensdag t/m vrijdag op afspraak 
Zaterdag van op afspraak
Overige tijden op afspraak.

 

Contactgegevens

Correspondentie: Reeuwijkse Poort 310
2811 VN Reeuwijk

Tel. (0182) 394 234  06-53428844, 06-53782624 (parket)

info@athof.nl
wonen@hofvanreeuwijk.nl